José van Tiggelen 2018-04-19T12:04:09+00:00

Over de Praktijk Voor Seksuologie IJsselstein

Als seksuoloog heb ik veel ervaring opgedaan bij de poli-seksuologie GGZ-Breburg en op de afdeling urologie in het ziekenhuis in Tilburg en de afdeling psychologie/ seksuologie van het Academisch Ziekenhuis in Maastricht.
Daarnaast gaf ik supervisie aan studenten bij Social Work op de Hogeschool in Utrecht.
Na al deze jaren van werken boeit én raakt de openheid van mensen, over hun persoonlijke/ seksuele problemen, mij nog steeds. Trots kan ik zijn als cliënten een weg (her)vinden en dat ik daarin een rol heb mogen spelen.

De praktijk:
De werkruimte van mijn praktijk is bij een huisartspraktijk in IJsselstein en in een spreekkamer bij de afdeling urologie in Tilburg.
Er is geen wachttijd voor een intake of behandeling.

De kosten:
Vanaf de start van mijn praktijk werk ik met een inkomensafhankelijk tarief. De reden dat ik hiervoor kies is dat ik, óók mensen met een laag inkomstenbudget, mijn deskundigheid wil kunnen aanbieden.

José van Tiggelen
José van TiggelenSeksuoloog NVVS
In 2006 startte ik met de opleiding seksuologie. Aansluitend deed ik het registratie traject wat ik in 2010 kon afsluiten als officieel geregistreerd NVVS seksuoloog. In datzelfde jaar startte ik met mijn praktijk in IJsselstein.
Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest in een GGZ -setting, besloot ik om deze basis te verlaten en mij te richten op mijn eigen (kleine) zelfstandige praktijk als seksuoloog. Met mijn kennis, werk- en levenservaring durfde ik deze nieuwe uitdaging aan te gaan.